Podpora

slika

Pri težavah in vprašanjih smo vam vedno na voljo prek elektronske pošte, seveda pa tudi telefonsko pri nujnih primerih.

Spodaj boste našli nekaj povezav, s katerimi se bomo lahko oddaljeno povezali in rešili težave na licu mesta. Poleg tega boste našli tudi povezave na namestitvene programe, navodila in kratke video predstavitve.


Programi za podporo

S klikom na eno izmed spodnjih povezav boste zagnali program za oddaljen dostop do namizja vašega računalnika. Potrebovali boste delujoč internetni dostop. Glede na nastavitve vaših protivirusnih programov in požarnega zidu, boste morda morali potrditi dostop. Če se nismo dogovorili drugače, privzeto izberite »Infoteh podpora«.

POZOR!
Če program ni zagnan, kar lahko storite zgolj vi, Infoteh d.o.o. ne more dostopati do vašega računalnika.

slika

Potrebne datoteke

slika

Večina naših programov zahteva, da je nameščeno okolje Microsoft NET Framework, različica 3.5SP1 ali novejša 4.0. Namestitev je potrebno opraviti samo enkrat, vendar za to potrebujete skrbniške pravice. Namestitev lahko opravite preko storitve Windows Update, ali pa ročno prek spodnjih povezav.

Po potrebi lahko namestitev tudi brezplačni Microsoft SQL Server Express ali CE različico, če še nimate nameščenega podatkovnega skladiša. Uporabite lahko spodnji povezavi.

Namestitvene datoteke

S klikom na eno izmed boste zagnali namestitveni program. Priporočamo, da to storite po vnaprejšnjem dogovoru z Infoteh d.o.o. Namestitev je običajno potrebno zagnati samo prvič, nadgradnje programa se nato prožijo iz same aplikacije.

slika